.::Salam Setinggi Ukhuwah Sekencang Da'wah::.

Photobucket

Jumaat, 31 Oktober 2008

.::'Izzah Islam::.

bismillah Pictures, Images and Photos


ASSALAMUA'LAIKUM~... seketika mataku celik bilamana 5 haribulan 11 semakin menghampiri. Kembali aku mengingati jadual2 dan hari2 peperiksaan yang telah aku lalui beberapa minggu yg lalu.

Herm~.. terasanya sejuk sangat bila terfikir-fikirkan kembali. Kadang-kadang berselang seli dengan pesanan Kak Nisa' yang if kita terlalu risaukan sesuatu, tandanya seolah-olah kita tak yakin pada ALLAH, astaghfirullahal'azim~... nau'zubillahuminzalik. Terus ku alihkan fikiran dgn "Lebih aku berdoa'!!..."FAIZA 'AZAMTA FATAWAKKAL 'ALALLAH ^_^"

USAHA - DOA' - TAWAKAL - REDHA
Usaha dah kan? Doa masih diteruskan kan? Tawakal masih tinggi kan? Perlu redha sentiasa ^_^
InsyaALLAH...aku akan redha apa jua keputusan yang bakal menanti.. Bagiku, penting untuk tunjukkan 'izzah ISLAM dalam segala aspek; akademik, perasaan Redha, ikhlas walaupun payah...dan banyak lagi~
" Ya ALLAH,
sekiranya kegagalanku membawa fitnah pada ISLAM dan perjuangan,
maka KAU cemerlangkanlah aku dalam setiap perkara.
Dan sekiranya kejayaanku membuatkanku jauh dari ISLAM dan perjuangan,
maka KAU lebih berhak menentukan selayaknya untukku.
Kerana aku imani,
tiada apa yang KAU taqdirkan sia-sia melainkan ada hikmah yang belum tersingkap nilainya.."

Alhamdulillah... syukur kerana pernah menjadi Dean's List..moga ALLAH memberikan lagi kejayaan sebegini padaku..dan juga pada adik beradikku..dan juga pada sahabat2ku..


Inilah jam yang menemani ana semenjak daripada form 1 lagi ^_^.. Jarang dah pakai kat luar sekarang, ye la, igt lagi Pok Su Jo pernah kata " EEee, mari je ni ko poksu, je ore laki ni, ado pulok pki je gni~"..Hihi... tapi takpe, tetap Saaaaaaaaaaaaaayang Baby-G tuning ..hemo-hemo~


Spek mata yang latest ana pakai.. Sebelum ni dh pakai 4 spek mata, spek 1 abang ambil gara2 die nk bwk keta tempoh hari, tapi tertinggal spek,at last jadi hak milik pulak dah,hehe.. spek kedua hilang, dicuri barangkali (tamoo tuduh sapa2)..spek ketiga ada alkisahnya, tapi alhamdulillah msh ada lagi kat umah skrang ni =], n hopefully ni final spek sehinggalah graduate uia. if perlu tukar baru tukaq. k =]


KEMBALIKAN 'IZZAH ISLAM!!!

2 ulasan:

Kak Suhaila berkata...

salam, congrates adik coz dpt dean's list. teruskan usaha dan moga terus berjaya :)

~Kupu Kupu Solehah~ berkata...

tq kak =]..itu yg 2 sem pertama, takut jg latest ni..huhu